Krabmeubel

Krabmeubel
GPS trackers

Inhoudsopgave

De mooiste kattenmeubels waar ook jou kat blij van word

De krabmeubel, katten kunnen niet zonder. Ze krabben om te communiceren en om hun bezittingen op te eisen. Ze krabben om hun klauwen te strekken en te verzorgen. Ze krabben omdat het een natuurlijk, instinctief gedrag is – niet omdat ze bewust plannen hebben om je meubels te vernielen.

Er zijn een aantal redenen waarom een kat zich aangetrokken kan voelen tot het krabben aan meubels. Sommigen hebben geen goed alternatief voor krabpalen of -kussens, of hebben ze niet op de juiste plaatsen. Anderen genieten van de hoogte van het meubilair of van het gevoel aan een bank of een tapijt te krabben. Wat de reden ook is, voorkomen dat je kat ongewenst gedrag beoefent en tegelijk aantrekkelijker krabalternatieven bieden is de oplossing om meubels te sparen.

1. Beste keuze: Beeztees Serpa

Krabpalen

De Beeztees Serpa krabpaal is een extra hoge krabpaal van maar liefst 90 cm. Katten vinden het altijd prettig om zich tijdens het krabben uit te rekken en daarom biedt deze extra hoge krabpaal uitkomst.

Voordelen

Nadelen

Zeer sterk

Simpel ontwerp

Met leuk elastiek speeltje

Goede prijs

2. Leuk design: Designed by Lotte Houten Cactus

Krabmeubel

Deze krabpaal is gemaakt van manilla touw en is een echte Eye catcher. Verras je bezoek met deze leuke krabpaal. Ook is het een voordeel dat je kat op verschillende plekken kan gaan krabben, zo gaat die lang mee.

Voordelen

Nadelen

Gaat lang mee

Prijzig

Super leuk ontwerp

Niet zo hoog (kat kan niet rekken)

Eye catcher

Geen speeltje aanwezig

3. Kattenhuis + Krabpaal: TecTake Dominik Krabpaal

Krabmeubel

Het voordeel van een kattenhuis is dat ze echt een eigen plekje kunnen creëren. Zo heb je een kattenhuis en daarbij staan de krabpalen. 

Voordelen

Nadelen

Geschikt voor meerdere katten

Vrij groot

Eigen plek voor je kat

Aan de kleine kant voor de grote katten

Leuke speeltjes aanwezig

Goede beoordelingen

4. Kattenvilla + Krabpalen: Adori Krabpaal Mosey

Krabmeubel

Met deze villa voor je katten weet je zeker dat iedereen zijn eigen plekje heeft. Wij hebben deze zelf niet getest maar vrienden van ons met 4 katten zijn er heel erg over te spreken. Er is dan ook meer dan genoeg ruimte en is het een sterk huis voor je katten.

Voordelen

Nadelen

Geschikt voor meerdere katten

Vrij groot ontwerp

Eigen plek voor je katten

Heerlijk zacht

Makkelijk in elkaar te zetten

Hoge kwaliteit

5. Budget keuze: Ebi Harmony Natural

Krabmeubel

Deze krabpaal doet wat die moet doen. Je kat kan lekker krabben aan de paal en af en toe nog even spelen met het speeltje.

Voordelen

Nadelen

Sterk

Goede prijs

Conclusie

We hopen jou meer inzicht te hebben gegeven in wat voor krabmeubels er allemaal zijn. Zoals je zit in deze lijst zijn er van alle soorten en maten beschikbaar! Dit maakt het ook zo leuk om er een uit te zoeken voor je kat(ten). Er zal altijd wel iets tussen zitten waar jou kat blij van wordt.

Vindt hier makkelijk en snel onze andere artikelen

Click to rate this post!
[Total: 141 Average: 5]