Leuke katten veertjes

Katten veertjes
GPS trackers

Inhoudsopgave

Katten veertjes hoe leuk!

Bij het winkelen voor kattenspeeltjes kom je een breed scala van katten spullen tegen die je huisdier kunnen aanmoedigen om actief te blijven door te spelen. katten veertjes zijn vaak goedkoop en kunnen een leuke manier zijn om met je huisdier om te gaan, terwijl je haar ook de aandacht geeft waar ze naar hunkert.

Hieronder bekijken we enkele van de voordelen van de aanschaf van diverse kattenspeeltjes, en ook enkele van de beste vederenspeeltjes om te overwegen.

Katten veertjes

Voordelen van verschillende speeltjes

Katten houden van spelen, maar ze kunnen er moe van worden steeds met hetzelfde speelgoed te spelen. Daarom is het aanbieden van afwisseling een goed idee. Om je kat bezig te houden, mentaal gestimuleerd, en klaar voor actie, kun je afwisselen tussen verschillende soorten speelgoed. Dit is belangrijk omdat spelen een soort lichaamsbeweging is voor je huisdier.

Het hebben van een verscheidenheid aan speeltjes kan je kat ook helpen zich gelukkiger en minder gestrest te voelen, naast het voorkomen van verveling. Ze zal haar energie op een positieve manier kwijt kunnen, en ze zal in staat zijn “prooien” neer te halen, waarmee ze haar jachtinstinct bevredigt.

Bovendien kun je, met een verscheidenheid aan speelgoed om uit te kiezen, de hele dag door meerdere speelsessies met je harige vriendje houden om haar actief en tevreden te houden. Je kunt ook voor elke sessie een ander soort speelgoed kiezen om je huisdier te verrassen en op te winden.

Waarom zijn katten dol op speelgoed met veren?

Als het op winkelen voor je katachtige vriend aankomt, heb je heel wat keuzemogelijkheden, van met kattenkruid gevulde ballen en knuffels tot allerlei speelgoed met veren erop. Vooral producten met veren kunnen aantrekkelijk zijn omdat ze katten doen denken aan een veel voorkomend prooidier: vogels.

Een toverstok met een grote veer aan het uiteinde is een van de meest populaire kattenspeeltjes. Dit komt door zijn gemakkelijke beweeglijkheid, die lijkt op die van een prooidier in het wild. Dit kan je helpen de aandacht van je kat te krijgen. Ze zal klaar zijn om het speeltje te besluipen, te bespringen en te grijpen voor je het weet. Als ze het toch probeert te pakken, kun je de veren weg bewegen om na te bootsen hoe een dier zou proberen te vluchten om te overleven. Sta je kat toe het speeltje een tijdje achterna te jagen, maar geef haar altijd de voldoening dat ze uiteindelijk wint.

Een ander voordeel van vederenspeeltjes is dat ze je kat iets bieden om vast te grijpen en te bijten, wat precies is wat ze wil doen als ze op prooi jaagt. In vergelijking met een laserspeeltje, dat je katachtige vriendin niet met haar klauwen kan vastgrijpen en vasthouden terwijl ze het schopt en bijt, kan een veer haar een gevoel van voldoening geven als ze het eindelijk uit de lucht vangt of op de grond jaagt.

Gebruik dit speelgoed met voorzichtigheid

Als het om veren speelgoed gaat, zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden om de veiligheid van je huisdier te garanderen.

Als je kat bijvoorbeeld op de veertjes bijt en ze hebben scherpe punten, dan kan ze zich aan haar mond krabben. Je wilt ook niet dat je kat een van de veren inslikt. Houd er rekening mee dat de veren een verstikkingsgevaar voor je kat kunnen vormen, dus houd haar in de gaten terwijl ze met dit soort speelgoed speelt.

Waar het op neerkomt is dat je je kat altijd onder toezicht moet houden terwijl ze speelt, ongeacht het soort speelgoed dat ze verkiest. Je wilt er zeker van zijn dat ze veilig is, dat ze niets van het speelgoed inslikt, en dat het speelgoed in goede staat is en niet uit elkaar valt.

3 katten veertjes dat je voor je huisdier kunt kopen

Er zijn veel verschillende soorten vederenspeelgoed verkrijgbaar, zodat je je kat altijd geïnteresseerd en bereid tot spelen kunt houden. Zoals eerder besproken zijn er veren die aan stokken bevestigd zijn, maar er zijn ook kattenspeeltjes met veren, die twee van de favoriete dingen van je kat combineren. Er zijn ook opgezette speeltjes met opvallende veren, variërend van muizen tot ballen.

We bekijken hieronder enkele van de speeltjes met veren die je misschien aan de speelgoedcollectie van je katachtige vriend wilt toevoegen. Deze zijn bedoeld om de innerlijke jager van je katje aan te moedigen naar buiten te komen, dus wees niet verbaasd als je haar ernaar ziet slaan, erop springen en ze met haar pootjes grijpen – je zult lachen om haar schattige speelse capriolen!

Make Me Purr katten veertjes

Het leuke aan deze kattenveertjes is dat je zelf kan kiezen welke je eraan vast maakt. Zo kan je het afwisselen en blijft je kat het leuk vinden om mee te spelen. Het is van sterk materiaal gemaakt en gaat niet snel kapot.

Voordelen: Sterk, afwisselen, uren speel plezier

Nadelen: Onze kat wilde niet stoppen met spelen

Katten veertjes

Grumpy Cat kattenveer

Deze katten speeltje met veer is zonder stok. Dit betekend niet dat het minder leuk is! Gooi hem weg en je kat zal het super vinden om erachteraan te rennen. Een ander voordeel van dit katten speeltje is dat er kattenkruid inzit wat stresverlagend is voor katten.

Voordelen: Kattenkruid word je kat relax van, leuke vorm

Nadelen: Zonder stok

Zelf rollende Bal met katten veertje

Dit balletje rolt alle kanten op! Verveelt jou kat zich snel? Misschien is dit speeltje iets voor vriendje. Als de bal een zetje krijgt rolt het alle kanten op, gegarandeerd speel plezier!

Voordelen: Lang speelplezier, maakt geluid

Nadelen: batterijen worden niet meegeleverd drie AA-batterijen

Leuke kattenveertjes

Vindt hier makkelijk en snel onze andere artikelen

Click to rate this post!
[Total: 152 Average: 4.9]