Katten spullen

Katten spullen
GPS trackers

Inhoudsopgave

De leukste katten spullen

Net als in 2020 gaan wij ook in 2021 weer opzoek naar de leukste katten spullen voor jou kat. Als proefkatten offeren onze eigen katten zich op (PoesPoes, en Mau). We testen balletjes, veertjes, krabpalen, drinkfonteinen en meer. Heb jij iets wat wij echt moeten proberen? Laat het vooral weten dan gaan wij ervoor zorgen dat ons test team het kan uitproberen.

Onze top 5 katten spullen (febr. 2021)

We hebben een lijst gemaakt met de leukste katten spullen van het moment. Deze lijst wordt continu bijgewerkt als we weer een nieuwe test hebben uitgevoerd.

1. Een krabpaal

Iedere kat houd van een krabpaal maar niet ieder baasje is even blij met zoon lelijk voorwerp in je huis. Toch is het belangrijk dat je er een hebt staan wil je voorkomen dat je volledige huis gesloopt wordt. Hierom hebben wij ervoor gekozen om dit voorwerp in iedergeval op te nemen in onze favorieten lijst.

Krabmeubel

2. De katten drinkfontein

Drinkt jou kat ook slecht? Onze kat PoesPoes heeft hier altijd moeite mee gehad. Behalve als het stromend water is dan vliegt ze erop af! Wij wisten helemaal niet dat er drinkfonteinen bestonden voor katten. Dit was onze uitvinding van 2020 en daarom staat deze ook in onze toplijst voor 2021. Onze katten geven de drinkfontein een 10/10!

drinkfontein kat

3. Het aller aller leukste speeltje!

Hoe kan je een kat nou het leukste katten speeltje laten kiezen, NIET. Dit is onmogelijk dat snap jij ook. Toch hebben wij onze katten voor deze onmogelijk keuze gezet. Hieruit is er 1 absolute winnaar. De winnaar is gekozen doordat de katten het heel leuk vonden om mee te spelen. Maar vooral ook omdat wij het zelf een leuk speeltje vonden voor de katten omdat ze er makkelijk zelfstandig mee kunnen spelen. Dit balletje beweegt zichzelf continu. Hierdoor blijft het interresant en kunnen ze zich lang vermaken. *Niet alleen onze 2 katten vonden dit een leuk speeltje ook onze hond wilde graag meespelen.

Leukste kattenspeeltjes

5. Beste aankoop als baasje

Dit is niet perséé het katten product waar onze kat het meest blij mee was, maar wij als baasjes wel. Door dit product kunnen onze katten er zelf voor kiezen wanneer ze naar binnen en buiten gaan. Het product is makkelijk te installeren en ik als techneut vindt het dan ook erg leuk dat er een App bijzit die van allerlei leuke dingen laat zien. Mocht je het Smart kattenluik iets to much vinden. Kies dan voor een kattenluik met Chipreader. Zo heb je nog steeds de meeste voordelen die het Smart kattenluik bied alleen dan een stuk goedkoper.

Kattenluik met chip

Vindt hier makkelijk en snel onze andere artikelen

Click to rate this post!
[Total: 72 Average: 5]