Ontwormen kat

Ontwormen kat
GPS trackers

Wat te doen tegen wormen

Darmparasieten, meestal wormen genoemd, verbergen zich in het binnenste van je kat, en richten stilletjes schade aan. Veel voorkomende darmparasieten bij katten zijn rondwormen, lintwormen, en haakwormen. Sommige, zoals rondwormen en haakwormen, kunnen ook mensen besmetten.

Als je kat wormen heeft, wil je er snel van af zijn en voorkomen dat ze nooit terugkomen. Ontwormingsmedicijnen doden de parasieten die je kat al heeft. Parasietenpreventie voorkomt dat toekomstige infecties kans maken, zodat je nooit meer met wormen te maken krijgt. Maar met zo veel beschikbare producten kan het moeilijk zijn een behandeling voor je kat te kiezen.

Als je dierenarts heeft vastgesteld welke soort wormen je kat heeft, kun je een van de volgende behandeling gebruiken om er voor eens en voor altijd van af te komen. Heeft je dierenarts zelf iets voorgeschreven? Dan zou ik altijd de voorkeur geven aan dat middel, de dierenarts weet namelijk het beste wat goed is voor je kat.

Milbemax Ontwormingsmiddel

Ontwormen kat

Tot nu toe zijn wij nooit ontwormingmiddel tegen gekomen wat zo goed werkt als dat van Milbemax. Bij onze kat Kiki was het probleem van wormpjes heel snel opgelost na het gebruik van Mildemax. Wij hadden gekozen door de vele goede reviews die wij hadden gelezen op het internet. Zo zijn er alleen al op Bol.com meer dan 150+ mensen die 5 sterren geven.

Let op: Lees altijd de bijsluiter! Raadpleeg je huisarts als je ook andere medicijnen gebruikt.

Vindt hier makkelijk en snel onze andere artikelen

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]